8 Ekim 2013 Salı

Dernek Kuruldu Değişim Başladı.. Fakat!!!


Değişim, dönüşüm, yenilenme, mücadele için zihinsel cesaret ve bağımsızlık bilinci gereklidir. Her değişime kuşatıcı bir bilinç öncülük eder, (Bir manga halis insan bu bilincin öncüleri oldular) kalabalıklar değil. Sayıların gücü geçici, yüzeysel; niteliklerin gücü kalıcı ve derinliklidir (Çokluğumuz ile değil yaptıklarımız ile övünmeliyiz). Statükoculuk (var olan durumu savunma) teslimiyetçilik (var olan durumu kabul etme) her tür tembelliği meşrulaştırır. Statükocu, teslimiyetçi anlayışa sahip olanlar sürü içgüdüsüyle hareket eder, sürü içgüdüsüyle tercih yapar. 

PAR-DER tüm mahalleyi kuşatacak bir bilincin öncülüğünü yapmak üzere yola çıktı. Bu yolda ben MAHALLEMİ SEVİYORUM diyen herkesin desteğine ihtiyacı var. Bu destekte sayı önemli olmakla birlikte asıl mesele yapılacak çalışmaların planlı, programlı ve etkili bir biçimde sürdürülmesidir. 

Derneğe öncülük eden Yedi Güzel Adam'ın bu aşamaya kadar getirdiği durumun daha güzel çalışmalara yelken açacağına inanarak hep destek tam destek düsturu ile elimizi taşın altına sokmalıyız.

İbrahim (Yücel) Kaya
4 Ekim 2013 12:41

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Önemli Olan: Ne Söylediğin Değil Nereden Söylediğin

Her sancı yeni bir doğumun müjdecisidir. Fikirlerin, düşüncelerin doğuşu da fikir sahibi için sancılıdır. Bu sancıyı çekmeden konuşanlar iç...